Rezumatul de două paragrafe al textului este următorul:

Rafturile suspendate sunt o resursă excelentă pentru a organiza și decora livingul. Acestea asigură ordinea într-un mod discret, adaugă eleganță spațiului și pot pune în evidență orice obiect decorativ. De asemenea, ocupă puțin spațiu și se pot adapta ușor formei, culorii și dimensiunilor livingului.

Dacă apreciați amenajarile luxoase, un living clasic poate fi completat cu polite de perete suspendate. Acestea pot avea forme inedite și din lemn masiv, aducând personalitate spațiului. Imaginați-vă o cameră de zi cu ferestre impunătoare, lustre masive și rafturi pline de cărți extinse pe un perete întreg. Pentru un aspect clasic autentic, politele trebuie alese în nuanțe de stejar, mahon sau cireș.

Pentru persoanele foarte ocupate care preferă un design minimalist și funcțional, amenajarea unui living modern este ideală. Rafturile suspendate sunt potrivite pentru acest stil de decor și pot fi utilizate chiar ca o comodă suspendată pentru televizor. În plus, se pot integra birouri minimalistice sau etajere simple pe același perete, creând un aspect uniform și funcțional. De asemenea, se pot folosi rafturi suspendate sub forma de piramidă sau dreptunghiuri pentru a înlocui dulapurile masive și a oferi un efect vizual plăcut.

Atunci cand doresti sa iti organizezi casa, exista multe resurse pe care le poti folosi pentru a obtine rezultate placute ochiului.
Rafturile suspendate reprezinta una din ele deoarece nu au structuri de sustinere vizibile si adauga eleganta spatiului.

Acestea pot fi folosite in amenajarea livingului, asigura ordinea intr-un mod discret in locuinta, pot da un aspect nou elementelor decorative, deoarece functioneaza foarte bine pentru a pune in evidenta orice obiect, sunt accesorii versatile, functionale si estetice in acelasi timp.

Nota decorativa a peretilor din livingul tau o poate da rafturile suspendate. Ocupa foarte putin spatiu, deoarece ai nevoie doar de un singur perete sau colt pentru a le pozitiona, iar in ceea ce priveste forma, culoarea si dimensiunile acestora, poti opta pentru cele care se vor adapta cel mai bine in livingul tau.

In descrierea de mai jos vei gasi sfaturi si idei utile si practice pentru a putea decora livingul cu rafturi suspendate.

Living clasic cu polite suspendate

Ideal pentru persoanele care apreciaza amenajarile luxoase, livingul clasic poate fi usor completat cu polite de perete, asimetrice sau nu, din lemn masiv si cu forme inedite, care sa dea personalitate spatiului.

Imagineaza-ti o camera de zi cu ferestre impunatoare, lustre masive, fotolii din piele, draperii din materiale grele, etajere si rafturi suspendate, pline de carti, extinse pe un perete intreg, intr-o simetrie perfecta.

Aceste piese de mobilier trebuie alese conform stilului clasic, in nuante de stejar, mahon sau cires.

Perete din etajera, intr-un decor minimalist

Cei care prefera designul minimalist pot crea un semi-perete fals dintr-o etajera inalta, fixata din podea si pana in tavan, deschisa pe ambele parti.

Zonele separate astfel vor fi impartite inegal, lucru care ajuta la obtinerea unor volume de sectiune patrata sau dreptunghiulara.

De asemenea, si deasupra canapelei ori a fotoliilor pot fi plasate polite suspendate si alte rafturi ce creeaza volume dreptunghiulare de marimi diferite, pentru a delimita zona de trecere de cea de relaxare.

Living modern, cu rafturi suspendate

Amenajarea in stil modern a camerei de zi este ideala pentru persoanele foarte ocupate, dar care pun pret pe functionalitatile unui spatiu.

Acest tip de decor implica putine piese de mobilier, cu forme excentrice, futuriste, care sa compuna un living confortabil si usor de intretinut.

Rafturile suspendate sunt cele mai potrivite si pot fi utilizate chiar si ca o comoda suspendata pentru televizor.

De asemenea, in aceasta amenajare poate fi integrat si un birou minimalist, polite pe perete asimetrice pe care sa pui carti, tablouri sau decoratiuni.

O etajera cu rafturi simple, fara spate, poate fi plasata pe acelasi perete cu politele de diferite marimi.

In locul unui dulap masiv, foloseste rafturi inegale, suspendate, dar si alte ansambluri de etajere si rafturi amplasate sub forma de piramida sau dreptunghiuri.

Totodata, poti opta pentru dulapuri suspendate, orizontale sau verticale, despartile de etajere si polite care sa ofere efect vizual uniform intregului spatiu.

Piese de mobilier cu forme rotunde pentru un decor retro

Tuturor ne place sa ne bucuram de un decor original si inovator, desi asta nu inseamna, in nici un caz, ca suntem sedusi doar de mobilierul nou creat sau modernist.

Dimpotriva, devine din ce in ce mai la moda sa ne decoram livingul, dormitorul sau bucataria cu mobilier retro, fie in intregime, fie combinandu-l cu alte stiluri.

Piesele de mobilier retro inglobeaza o mare varietate de modele in functie de deceniul din care sunt inspirate modelele lor, variaza de la mobilier viu colorat la forme rotunjite, de la piese cu model si decupate, la o gama variata de posibilitati in ceea ce priveste formele, materialele si finisajele.

Varietatea de tonuri si culori disponibile este, de asemenea, foarte diversa, dar exista, fara indoiala, o serie de combinatii care sunt deosebit de caracteristice stilului retro, cum ar fi alb, negru, maro sau turcoaz.

Opteaza pentru achizitionarea unor rafturi suspendate pentru livingul tau care pot fi de culoare alb, negru, maro sau turcoaz, cu colturi rotunjite unde poti aseza elemente decorative, carti sau fotografii si vei obtine un design retro unic si placut vizual.

Rafturile suspendate sunt piese de mobilier utile in orice locuinta practice si functionale, pe care le gasesti la un pret avantajos si care intodeauna se vor combina perfect cu orice stil.

Titlu: Amenajarea livingului cu rafturi suspendate

Paragraf explicativ: Rafturile suspendate sunt o resursă excelentă pentru a organiza și decora livingul. Acestea asigură ordinea într-un mod discret, adaugă eleganță spațiului și pot pune în evidență orice obiect decorativ. De asemenea, ocupă puțin spațiu și se pot adapta ușor formei, culorii și dimensiunilor livingului.

Titlu: Living clasic cu polite suspendate

Paragraf explicativ: Dacă apreciați amenajarile luxoase, un living clasic poate fi completat cu polite de perete suspendate. Acestea pot avea forme inedite și din lemn masiv, aducând personalitate spațiului. Imaginați-vă o cameră de zi cu ferestre impunătoare, lustre masive și rafturi pline de cărți extinse pe un perete întreg. Pentru un aspect clasic autentic, politele trebuie alese în nuanțe de stejar, mahon sau cireș.

Titlu: Living modern, cu rafturi suspendate

Paragraf explicativ: Pentru persoanele foarte ocupate care preferă un design minimalist și funcțional, amenajarea unui living modern este ideală. Rafturile suspendate sunt potrivite pentru acest stil de decor și pot fi utilizate chiar ca o comodă suspendată pentru televizor. În plus, se pot integra birouri minimalistice sau etajere simple pe același perete, creând un aspect uniform și funcțional. De asemenea, se pot folosi rafturi suspendate sub forma de piramidă sau dreptunghiuri pentru a înlocui dulapurile masive și a oferi un efect vizual plăcut.

4 thoughts on “Decorarea livingului cu ajutorul rafturilor suspendate

  1. Apreciez abordarea echilibrata a subiectului in acest articol. Autorul a prezentat atat avantajele, cat si dezavantajele, permitand cititorilor sa-si formeze propria opinie.

  2. Sunt impresionat de nivelul de cercetare prezentat in acest articol. Autorul a adus dovezi concrete si surse credibile pentru fiecare afirmatie facuta. Este o resursa excelenta pentru cine doreste sa se informeze corect.

  3. Mi-a placut cum a fost structurat articolul, cu argumente solide si exemple relevante. Autorul a reusit sa prezinte subiectul intr-un mod captivant si usor de inteles.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre subiectul discutat. M-am bucurat sa descopar aceasta sursa de informatii utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *